Specials

The men Treament Italian shave

Nergens is het scheren zo tot een kunst verheven als in Italië.

Een luxe scheerbehandeling met warme doeken, kwast en authentiek scheermes, gevolgd door een ontspannende verzorging. Deze traditionele en specialistische scheermethode moet iedere man minstens een keer beleven. Niet alleen is deze scheerbeurt op zich een belevenis, ook het eindresultaat is memorabel. Scheerirritaties behoren tot het verleden en met een perfect glad en comfortabel resultaat stapt u naar buiten,

 

Mini Face Lift

90 min 75,00 euro

Geschikt voor de rijpere en veeleisende huid vanaf 30+. Zo rond het 30e levensjaar begint de huid te verouderen en neemt de kwaliteit van de huidstructuur af. Om de huid haar jeugdige uitstraling terug te geven moet de celvernieuwing gestimuleerd worden en de gezichtscontouren verstevigd worden. De Extenso,,Mini face lift behandeling,,verbetert het regeneratievermogen van de huid, maakt de teint van uw huid ogenblikkelijk stralender, fijne lijntje vervagen en de contouren van het gezicht worden strakker en steviger.

behandeling bevat; Oppervlaktereiniging, ev epileren, harsen, wenkbrauwen en of wimpers verven, Intensieve foam reiniging, Dieptereiniging, Verwijderen van onreinheden, Bindweefselmassage, Collageen vliesmasker, Wellbeiing treatment van de handen, Dagverzorging incl serum

Hydraterende & Celvernieuwende Treatment

90 min. 65,00 euro

Een heerlijke dorstlesser voor de huid. Deze treament is erop gericht de huid te voeden, het vochtgehalte van de huid te herstellen en de structuur van de huid te verbeteren. Intensief vochtregulerende bestanddelen in de Extenso producten verbeteren het vochtgehalte van de huid en houdt haar stabiel. Hoogwaardig werkstoffen stimuleren de celvernieuwing, voeden de huid, en geven haar nieuwe vitaliteit en een stralende heldere teint.

Behandeling bevat; Oppervlaktereiniging, ev epileren, harsen, wenkbrauwen wimpers verven, Intensieve foamreiniging, Dieptereiniging, Verwijderen van onreinheden, Stimulerende massage, Oogtreatment, Halspakking, Crememasker, Dagverzorging

Vitaliserende & ontstressende behandeling

90 min. 65,00 euro

Een speciaal voor u op maat gemaakte droombehandeling, met geurende plantenolien en hoogwaardige werkstoffen. De huid word opnieuw in balans gebracht. Uw huid krijgt een stralende teint en voelt ontspannen en uitgerust aan. Na deze behandeling voelt u zich innerlijk en uiterlijk als herboren.

Behandeling bevat; hand en voet behandeling, nek en schoudermassage, oppervlaktereiniging, ev epileren,harsen, wimpers en wenkbrauwen verven.Intensieve foam reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onreinheden, Harmoniserende massage,mineral masker met paraffine, Wellbeiing Treatment van de voeten, Dagverzorging.

Vitamine behandeling

90 min. 65,00 euro

Deze behandeling is de ideale energie booster voor een huid die weer levenskracht en vitaliteit nodig heeft.Geschikt voor alle huidtypes maar specifiek als kuur voor de:

  • Vermoeide huid
  • Doffe, vale en slecht doorbloedde huid
  • Na ziekte, stress en intensief zonnebaden
  • Rijpere en futloze huiden
  • Na zwangerschap
Behandeling bevat; Hand en voetbehandeling, Oppervlaktereiniging, ev Harsen, epileren, wenkbrauwen wimpers verven, Intensieve foam reiniging, Verwijderen van onreinheden, Vitamine E-nergy capsule, Vitaliserende massage, Oogverzorging, Fango power masker, Wellbeiing treatment voor de voeten, Dagverzorging.

Sensitieve behandeling

90 min. 65 euro

Geschikt voor de reactieve, gevoelige, vochtarme en couperose huid.

Ons klimaat verandert, mede hierdoor is het aantal mensen met een gevoelige huid de laatste tijd sterk gestegen. De huid heeft behoefte aan herstellende, kalmerende bestanddelen die irritatie en roodheid verminderen en de huid tegelijkertijd volledig beschermen. Met behulp van de Extenso sensitieve behandeling ,wordt de huid gekalmeerd, gevoed en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uw huid krijgt weer rust, voelt zachter en is volledig beschermd waardoor zij de hele dag ontspannen aanvoelt.

Behandeling bevat; Hand en voetenbehandeling, Oppervlakte reiniging, ev Harsen, epileren, wimpers wenkbrauwen verven, Kalmerende dieptereiniging, Verwijderen van onreinheden, Couperose ampul, Oormassage, Kalmerende gelaatsmassage, Oogtreament, Harmoniserend masker, Dagverzorging.

Liftende & verstevigende behandeling

90 min 75,00 euro

geschikt voor de rijpere en veeleisende huid

Naarmate we ouder worden, wordt de huid dunner en verliezen de collagene vezels in de huid hun elasticiteit en er ontstaan rimpeltjes. Het vermogen om water vast houden en de productie van eiwitten en vetten neemt af.

Tijdens de Extenso” liftende & verstevigende behandeling” wordt de huid doordrenkt met actieve bestanddelen die de huidveroudering tegengaan. De huid wordt steviger, krijgt een beter veerkracht en de gezichtcontouren worden verfijnd.

Behandeling bevat; Oppervlaktereiniging, ev Harsen,epileren, wimpers wenkbrauwen verven, Intensieve foam reiniging, verwijderen onreinheden, Oogmassage, liftende massage, oogverzorging, Halspakking, Collageen vliesmasker, Aqua liftend serum, dagverzorging.

Hydraterende & zuiverende Treatment

90 min 65,00 euro

Speciaal voor de vette onzuiver & gecombineerde huid.

Bij deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd, de taldproductie genormaliseerd en de natuurlijke weerstand van de huid verhoogd. Intensief vochtregulerende bestanddelen in de Extenso producten verbeteren het vochtgehalte van de huid en houdt haar stabiel. Uw huid komt geleidelijk weer in balans en zal een stralende zuivere uitstraling krijgen.

Behandeling bevat; Oppervlaktereiniging, ev harsen, epileren, wenkbrauwen en wimpers verven. Intensieve foamreiniging, Zuiverende dieptereiniging, Verwijderen van onreinheden,Ontspannende rugbehandeling, Active herbal ampul, Penseelmassage, Crememasker, Dagverzorging

Comments are closed.